Me I wanna go down

Att det ska vara så svårt att bestämma sig för vad man vill, eller rättare sagt för vad som blir bäst. Jag älskar att planera, men samtidigt är det något av det värsta som finns att behöva göra.
Är nu ledig till på onsdag, vilket nog behövs efter de här veckan på jobbet, jag drömde om kläder och storleksordningar i natt. Barnen har haft lov och då har mammorna passat på att shoppa loss inför vintern. Kan lova att jag mer än en gång fått kämpa för att inte tänka allt för hemska tankar om barnen som klättrar upp på borden för att sätta sig på de perfekt vikta klädhögarna som jag just kämpat ihop. Fast, måste nog säga att mammorna kan vara ännu värre.
Dags att göra mig klar för att bege mig mot Stratford där jag ska träffa några av mina härliga kollegor för lite middag, blir nog indiskt! Saknar förresten mina otroligt fina vänner där hemma i Sverige, a lot.

I'm not one of those

Idag står det helt still på idéer på saker att göra. Egentligen är det väl inte brist på alternativ som är problemet, utan brist på energi. Får nog bli en långpromenad med Gavin Degraw och sedan bara mest ingenting innan jobbet ikväll.

Lägger upp två bilder från i söndags då jag, Kim, Johanna och Ellen tog en tur längs Themsen med början vid London Brigde. Affärerna är överfyllda med Halloween kostymer och på marknaderna laddas det upp med jättepumpor.

But, this time

Backar bandet några dagar och kör en snabbspolning fram till idag. I lördags blev det en kort sväng längs Portobello Market i Notting Hill med Kim, Johanna och Ellen. Måste börja gå på fler marknader, mysigt och perfekt sätt att fynda på. Efter Notting Hill fick jag besöka Westfield nummer 2 (egentligen nummer 1) för första gången. Jag och Denise åt god middag och bestämde oss för att se Footloose, en film vars affischer inte snålats med i den här staden. Tyvärr blev filmen lite av en besvikelse, men å andra sidan var biostolarna riktigt bekväma.

Söndagen minns minns jag inte... Eller jo, jag jobbade och hade personalmöte, det var ungefär allt. I måndags åkte jag med tåget till Brighton för att hälsa på min kusin där jag blev kvar tills igår. Jättefin stad, trots blåst och lite regn, och trevligt sällskap.
Idag har jag nog näst intill ingenting, hållit mig i området Plaistow/Stratford och bara varit. Och nu håller jag och pappa på att boka biljetter till England-Sverige den 15:e november, so I can't complain!

We pretend that we don't see it

Jag är på jakt efter ett bra gym. Med bra menar jag 1. Rätt sida av London. 2. Något lägre prisklass. 3. Bra utbud av pass. 4. Någorlunda fräscht och andningsbar luft. Kommer väl aldrig bli samma sak som på IKSU, där jag dessutom hade grymma träningskompisar, men något borde väl gå att hitta!
Lite tidigare ikväll var jag och Kim på bio, blev att se "Friends With Benefits" lite sista minuten sådär. Skulle vilja säga att det var en superstor salong med värsta skärmen, men tyvärr hade det varit en lögn. Vi hamnade i en väldigt liten salong med en väldigt inte alls så stor skärm och väldigt få människor (närmare bestämt vi och 6 stycken till). Filmen var i alla fall helt klart sevärd och nu ser jag fram emot Footloose!

Dag 40, söndag den 9:e oktober

Sedan det senaste inlägget skrevs har jag spenderat två mycket bra dagar, båda mer eller mindre med Kim. I fredags höll vi oss runt Shoreditch och igår befann vi oss, precis som alla andra människor på jorden, i Covent Garden. På kvällen fick jag användning av mitt nyinköpta fynd från New Look, jag var med det "svensk-danska gänget" i närheten av Camden. Lyckad kväll med en lång och krånglig bussresa hem, och jag somnade till att min lägenhetskompis väckarklocka ringde för fullt.
Har fått ett mail som talar om att min mor och far tänkt sig hit den 12-16 november, det gillas. Ska försöka klura ut några passande aktiviteter, även om jag tror att de hinner tänka ut en del själva!

Väderprognos á la London

Nu är de varma dagarna nog över för den här gången, mest troligt har solen blåst över till andra sidan av jordklotet, får passa mig så inte jag också rycks med av vindarna (på riktigt alltså)! Kanske skulle valt Asien ändå.
Förresten, om någon känner sig sugen på att åka till London kan jag hålla personen sällskap dygnet runt vecka 42 då jag tydligen har semester från jobbet!
Ikväll har jag ledigt och tänkte därför åka in till Covent Garden nu och träffa Denise ett tag!

September, October

Ska försöka göra en liten resumé av den här helgen som har varit riktigt grym faktiskt, trots frånvaron av nattäventyr. I fredags var det en månad sedan jag och Lillemor kom hit, insåg att det kanske var dags att leka lite turist och se de där sakerna man borde se när man är i London. Big Ben och London Eye till exempel. Så jag och Denise vandrade runt på Londons gator och njöt av vädret!

Under lördagen träffade jag min kusin som bor i Brighton och tagit sig in till storstaden (inte för att Brighton är så smått det heller), måste säga att det var kul att träffa någon hemifrån! Dessutom var det en ganska lugn lördag på jobbet.
Sen så var det söndagen kvar. Extrapass på jobbet, sen mysig middag med Linnea och Trine i Camden Town och tillsist ett glas vin i några av de svenska killarnas nya (och mycket fina) lägenhet.

RSS 2.0