När blev solen gul

Nu är livet allt bra härligt faktiskt. Börjat planera för dagarna hemma i Sverige - och de kommer bli bra. Jag har precis bokat in Lillan med julmys och långritt, så jag kan faktiskt inte klaga på att hon numera bor ute i skogen. Imorgon är december och alltså 9 (N-I-O) dagar kvar tills jag kommer hem, vart tog tiden vägen?
Snart dags att sova, den här dagen har varit ganska händelselös förutom en tur till Camden där det blev Zumba och Combat med Linnea. Hum, nu har jag skrivit om träning två inlägg i rad vilket ger en helt felaktig bild av mitt liv här... Hur som, efter en lång resa på tunnelbanan med väldigt tom mage jag bjuden på indiskt av min rumskompis, kunde inte passat bättre.
Halvt telefonlös som jag är, blir det svårt att fixa bilder. Lyckades alla fall fixa från förra veckans dag på Winter Wonderland där jag var med Maria och Susi.
I måndags ansökte jag om visum till Kina, kändes bra att få någonting gjort inför resan. Maria gjorde mig sällskap och sedan fortsatte vi till Westfield White City för en mysig eftermiddag/kväll med några av hennes gamla kollegor. Kommer helt klart sakna mina kollegor här, hur knasiga de än kan vara - men det är nog det som gör dem så bra.
Något jag däremot inte kommer sakna är min rumskompis mystiska musiksmak och "hon den där på andra sidan väggens" nattliga och, av skratten att döma, väldigt roliga telefonsamtal. Eller, kanske kommer jag det?

Hubba-bubba

Hej träningsvärk! Så går det när man bestämmer sig för att köra Bodypump första gången på månader... Härligt var det i alla fall och kul med bra träningssällskap av Linnea! Sen kan man ju fundera över vad som gått snett, igår försvann mitt Oyster card spårlöst någonstans mellan tunnelbanan och gymmet. Hm, får hålla bättre koll på mina grejer tror jag bestämt.

Nu ska jag försöka ta tag i mitt tvättberg och senare blir det förhoppningsvis att träffa Kim!

Lost connection

Livet utan telefon är hårt, av någon anledning saknar jag nästan mest Word Feud Men jag får väl skylla mig själv som lyckades slarva bort den någon gång i onsdags på jobbet. Förutom att förlora telefonen medförde jobbet i onsdags att jag missade chansen att få en glimt av Robert Pattinson, som råkade befinna sig bara just utanför Zaras dörrar där premiären av Braking Dawn ägde rum. Kändes som inte lika coolt med att se vax-versionen i måndags.

För övrigt är livet ganska bra. Hann göra massor med bra och roliga saker när mina föräldrar var här. Även om matchen Sverige-England var ganska stillastående och slutade med svensk förlust var det grymt kul att vara på Wembley Stadion måste jag säga. Har även haft bra jobbdagar i veckan, och imorgon är det sista rycket innan lite ledighet.

Messmör.

Mina föräldrar är nu här och idag har vi vandrat på Brick Lane samt kikat på människorna och sevärdheterna runt Piccadilly Circus och Themsen. Vi avslutade den härliga dagen med middag på en pub i närheten av Trafalgar Square, sedan var det dags att åka tillbaks till lägenhet respektive hotellrum.


Nu mumsar jag nöjt på en hårdbrödmacka med messmör, kunde faktiskt inte låta bli trots mättheten. Imorgon väntar Madame Tussauds och We Will Rock You, tror inte det kan bli annat än bra?

Thinking about tomorrow

Nu är det bestämt. Om cirkus en månad når jag svensk (snötäckt, I hope) mark och där blir jag kvar till mellandagarna för att kyla ner mig lite. Därefter ska jag, tillsammans med Diana, åka mot varmare breddgrader och IIIHH vad bra det känns att det äntligen är bokat! En sista månad här i London med julmarknader och härliga människor, sedan svensk jul med till och med ännu härligare människor. Nyår i Peking (...), vi får övertala kineserna om att det rätta nya året infaller den 1/1, och därefter Filippinernas långa sandstränder. Just nu känns det otroligt bra att bläddra i min kalender.

Trick or treat

Hux flux så var det första november. Oktober månad avslutades med två bra kvällar, den första i Westfield på middag med några av kollegorna. Det var helt enkelt en grymt bra kväll.

Eftersom jag jobbade i helgen när resten av staden var ute och firade Halloween försökte jag ta igen det igår. På dagen mötte jag Sam i Stratford för att hitta någonting att ha på sig, det slutade med vingar och huvudbonad för min del. På kvällen tog jag, Joanne, Sam, Nadia och Hannah oss till Piccadilly för en supernatt bland alla möjliga sorters Halloween-varelser.
Efter en lång sovmorgon idag träffade jag Denise i Camden för att gå på marknaden och äta god (och billig) mat i höstsolen.

RSS 2.0