The Great Wall

De tva forsta dagarna i Kina ar nu inte bara avklarade, utan har aven varit lyckade。 Vi har utforskat stadens gator utan att gora bort oss mer an vanligt。Igar kom den forta snon har och vi huttrade och fros, gick nastan att losa med nya (kliande) mossor och vantar som liknar grytlappar. Maten ar helt okej, men ingen riktig favorit an sa lange.

Idag tog vi oss till muren, grymt haftigt omrade med hoga berg och djupa dalar - och muren var inte sa tokig att se den heller! Forresten sa fungerar inte Facebook har, sa jag far klara mig utan det tills Filippinerna. Maste erkanna att jag langtar lite efter varmen...


Svensk mark för en stund

Hemma i norra Sverige, det har jag i och för sig varit sen den 14:e december. Ja alltså inte den 10:e som det var tänkt eftersom jag dumt nog missade planet, men fick å andra sidan några fina extradagar i London. På hemmaplan har jag hunnit med det jag skulle och är nu i full färd med att packa ryggsäcken som ska vara klar för avresa om några få timmar. Det är kaos i hjärnan och jag vet inte längre hur man packar, siktar på att få med mig pass och pengar, resten går att köpa - right?
Förutom att jag ska försöka uppdatera bloggen någon gång ibland under resan har jag även lagt fram en bok att anteckna i, kanske även rita lite fina resebilder!

xxx
Rest in peace, kusin.

December

Mina fina kollegor gav mig avskedskort och present ikväll, var nästan på väg att ta tillbaks min uppsägning. Bara nästan.

Igår gjorde jag absolut ingenting, förutom att spendera några plågsamma timmar på jobbet, var tvungen att sova igen förlorad sömn från söndagens personalfest. Idag har jag i alla fall hunnit med bankmöte och lite julshopping, alltid något! Börjar bli dags att sova, imorgon väntar en dag i centrum med Isabel och sedan mitt sista jobbpass. (!?!) Ja, och så julkalendern så klart!

RSS 2.0