Underground river

Nu ar biljetterna fran Palawan bokade och klara, pa mandag aker vi till Bohol som formodligen blir var sista destination har i Filippinerna. 

Resan fran El Nido Sabang var lang och kranglig, lite som det ska vara med lokalbuss i Asien. Resan som skulle ta 5 timmar tog istallet 9 pa grund av dackbyte och lite andra sma reparationer som blev nodvandiga under resan. Nar det sedan var dags att byta till den van som skulle ta oss sista biten till Sabang visade det sig att den sista hade gatt for dagen och vi blev tvugna att ta en dyr tricykel, vilket hade kants nagot lattare om vi inte hade gatt med pa att dela den med en korian som var skrammande lik Ove i Solsidan. Hursomhelst kom vi tillslut fram till Sabang och hittade ett hotell. I narheten av Sabang finns the underground river och sjalvklart tog vi oss dit for en battur i grottan, haftigt. Bra dag som avslutades med en bra kvall tillsammans med nagra australiensare.

Idag blev det en tidig morgon for att ta oss vidare till Puerto Princesa. Vi borjade med att forlangs vara visum, vilket verkligen blev i sista minuten eftersom det gar ut imorgon. 

Forresten sa har vi tappat den ena kameran och med den bilderna fran sista tiden i Shanghai och hela Boracay. Usch! Men, lite sant far man val rakna med ocksa. Lagger upp en harlig bild som togs mellan tva dyk i Coron forra veckan.

Kommentarer
Postat av: lilleeemor

så skönt, är inte alls avis....!

2012-01-26 @ 12:49:06
Postat av: Anita

Hej!

Inte förvånad över att en kamera försvinner. Diana har förbrukat ett antal i sitt korta liv. Fast jag kanske inte ska "beskylla" henne denna gäng?

Ha det fortsatt bra!

Kram till er båda

2012-01-26 @ 19:28:44
Postat av: FasterÅsa

Kul att höra från er, det piggar upp i det grå med lite doft av sol och bad!

2012-01-26 @ 23:07:56
Postat av: ms maja

jag är avis.

2012-01-27 @ 08:56:09
Postat av: emms

jag vill också träffa ove....

2012-01-27 @ 22:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0